Dr. Márky Ádám

megjelent a HVG Pszichológia Extra gondozásában, mint munkafüzet.

Ha a vállalatokra és vezetőkre szabott program érdekel, vedd fel a kapcsolatot.

MINDFULNESS ALAPÚ REZILIENCIA PROGRAMJA

A PROGRAM TERÜLETEI

 

Kikapcsolás & feltöltődés

Az egyik legnagyobb nehézség életünkben, hogy nem tudjuk hogyan kell kikapcsolni szervezetünkben a stresszválaszt. Napközben képtelenek vagyunk hátralépni és tiszta fejjel gondolkodni. Sokszor hiába fekszünk le korán, mégsem tudjuk kipihenni magunkat, mert agyunk pörög tovább a munkahelyi vagy családi problémákon. A nyaraláson pedig általában pont a visszaindulás előtti nap kezdenénk egy kicsit mintha feloldódni. A tréning egyik legbiztosabb hozadéka, hogy a 10. hét végére képesek leszünk pár perc alatt megteremteni azt az ellazult testi és szellemi állapotot, amit lehet, gyermekkorunk óta nem tapasztaltunk.

Hatékonyság és szokások

Ha arra emlékszel a középiskolai biológia órából, hogy agyadban az idegsejtek születésünktől kezdve csak pusztulnak, vagy hiszed, hogy egyszerre több dologra is képes vagy figyelni, akkor kifejezetten élvezni fogod azokat a mentális gyakorlatokat és mögé a fogyasztható elméletet, hogy miképpen tudsz a modern idegtudomány legújabb kutatásai alapján hatékonyan, fókuszáltam dolgozni, és rövidebb idő alatt több dolgot megcsinálni. Segítünk olyan tudományosan bizonyított szokások megszilárdításában, melyek segítségével akár a munkában akár a magánéletben képes leszel hosszútávon fenntarthatóan magas hatékonysággal működni.

Energia, motiváció, stresszmanagement

A kiégés az egyik legnagyobb probléma mind céges, mind egyéni szempontból. Ezért is fontos, hogy mindkét fél dolgozzon rajta. A program során sok olyan technikákat gyakorlunk heteken keresztül, melyek segítenek, hogy motiváltabbnak, kreatívabbnak érezzük magunkat a munkákban, kiegyensúlyozottabbnak a magánéletünkben, így pedig életünket boldogabbnak éljük meg. Segítünk abban is, hogy hogyan tudjátok ezeket a rutinokat a munkahelyi környezetben is megvalósítani.

Írj, ha

a fentiekből nálatok is lehetne min fejleszteni.

hello@markymindfulness.com | + 36 20 770 8797

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

hello@markymindfulness.com | + 36 20 770 8797

© 2018 Dr. Márky Ádám. Minden jog fenntartva.